Društvo

Dirljivi video koji pokazuje zašto vlasnik nikada ne bi trebao napustiti svog psa

Napuštene kuce su one koje nemaju krov nad glavom – bilo da su rođene na ulici ili su ih poslije više mjeseci ili godina, neodgovorni vlasnici jednostavno odbacili i ostavili daleko od toplog doma. Oni nemaju krov, ali ni ljubav, pažnju, toplinu.

Procjenjuje se da u svijetu čak 75% od ukupne populacije pasa i mačaka spada u napuštene životinje! Osim što je nehumano i za svaku osudu, izbacivanje kućnog ljubmca na ulicu ima i svoje pravne posljedice.

Loading...

Ali i pored svih Zakonskih, ali i moralnih načela, broj napuštenih životinja raste – iz dana u dan!

I zato je jedna francuska organizacija “30 Millions d’Amis“ koja zbrinjava napuštene kuce napravila ovaj dirljivi emotivni video!

– Želimo da obrazujemo mlađe generacije da poštuju sve oblike života. Jedinstveni smo u Francuskoj po obimu rada, ali i podizanju svijesti za koje smatramo da je ključni igrač u svijetu zaštite životinja. Naša Fondacija, takođe, pomaže da se promijeni Zakon u korist životinja, napisali su!

Video se odvija retroaktivno i jako je dirljiv i poučan. Pogledajte video.

Oni ne djeluju samo na području Francuske, već i van granica njihove države i cilj im je jasan – da ovakvi video snimci trgnu ljude da su ljubimci članovi porodica, a ne stvari koje ćete ostaviti kad vam dosade!

Izvor
ekskluziva.online
Ključne riječi
Loading...

1
Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
1 Broj niti komentara
0 Broj odgovora na komentare
1 Broj pratioca komentara
 
Najviše reakcija
Najviše odgovora
  Obavještenja  
najnovije najstarije najviše glasova
Obavijesti me o
ljubitelj
ljubitelj

pilići mali, kako ih neko može ostaviti… ljudi su čisto zlo na ovoj planeti

Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!