Politika

I Noćni vukovi dočekuju Putina

Vođa “Noćnih vukova” iz Srbije Saša Savić zajedno sa svojim prijateljima dočekaće predsjednika Rusije Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save.

– Mi se stalno krećemo sa narodom, poruke iz Srbije stalno nosimo u Moskvu, kao i iz Moskve u Srbiju. Jako nas raduje dolazak predsjednika Putina, što znači jačanje veza između Rusije i Srbije i što Putin podržava našeg predsjednika – rekao je Savić.

On je rekao da vođa ruskih “Noćnih vukova” Aleksandar Zaldastanov, zvani Hirurg, jedan od najboljih prijatelja ruskog predsjednika, koji ga često prati na putovanjima, danas neće biti s Putinom u Beogradu.

– Na lični zahtjev predsjednika Rusije, Hirurg je 2014. godine sa Putinom bio u posjeti Srbiji, ali se sada, zbog, navodnog učestvovanja u neredima koji su se dešavali u Ukrajini, Aleksandar Zaldastanov nalazi na Interpolovoj potjernici i nije mu dozvoljen izlazak iz zemlje – kaže Saša Savić, prenio je Tanjug.

Izvor
Tanjug
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!