Društvo

DODIK I VIŠKOVIĆ O SLUČAJU “DAVID”: Ekshumacija želja roditelja, nema okupljanja na štetu drugih građana

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, istakao je danas da je slučaj mladića Davida Dragičevića (21) tragičan događaj i ponovio da tužilaštvo treba da ga riješi.

On je dodao da je ekshumacija posmrtnih ostataka mladića bila želja roditelja.

Loading...

– Izražavam saučešće porodici, ali politika je uvučena u taj slučaj. Još jednom apelujemo da tužilaštvo i sud riješe ovaj slučaj, to nije pitanje za nas – kaže Dodik.

Radovan Višković, premijer RS, istakao je da se u slučaju zabrane skupa grupe “Pravda za Davida” na Trgu Krajine u Banjaluci sve radi po zakonu i da okupljanje ne može da bude na štetu drugih građana.

– Tužilaštvo je jedina adresa na sva ta pitanje. Kada smo jedini put odobrili okupljanje građana, vidjeli ste u šta se to pretvorilo. Ne može niko da radi protiv drugih građana, protiv imovine RS. Ovdje nema politike, ovdje vlada misli samo o zakonu – rekao je danas Višković nakon sastanku političkog vrha RS kod predsjednice RS Željke Cvijanović.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!