Hronika

Suđenje za ranjavanje gostiju u kafiću u Banjaluci

Više svjedoka potvrdilo je u sudnici banjalučkog Okružnog suda da je penjanje pojedijnih gostiju na stolice i sećije u kafiću “Zadatak – Rješnje” prethodilo sukobu, u kojem je radnik obezbjeđenja Nemanja Mihajlović (24) ranio Ognjena Vukovića i Stefana Pavlovića.

Pavlović, koji je radio kao konobar, rekao je da je grupa od 15 mladića pravila probleme prije sukoba.

Loading...

“Pojedini gosti su se penjali na stolice i sećije separea i gurali se. Njihovo ponašanje bilo je katastrofalno i neko je pozvao Nemanju Mihajlovića, koji je došao i pokušao da smiri momke, a onda mu je ćelavi muškarac prišao i rekao: ‘Šta ti hoćeš, ko si ti?’ Tad je grupa od 15 momaka krenula na njega, čuo sam pucanj i vidio da Mihajlović drži pištolj”, rekao je Pavlović i dodao da je on tek kasnije shvatio da je ranjen.

Međutim, mladići koji su bili u grupi s Ognjenom Vukovićem, Bojan Bokan i Milan Krunić, kažu da nisu pravili nerede i nikog nisu napali, ali prizanaju da su se neki od njihovih kolega penjali na stolice.

“Marko R. se penjao na stolicu, prišao mu je momak iz obezbjeđenja i rekao da siđe, što je on i učinio. Kasnije je došao neki momak, rekao je da je gazda i pitao zašto pravimo probleme, te se udaljio ka drugom stolu. Prišao sam mu i pitao ga o čemu se radi. Kada sam se vratio za svoj sto neko me je udario s leđa u glavu. Zatim je nastao metež i kolega je rekao: ‘Bjež’mo, ovi pucaju'”, tvrdi Bokan.

Krunić je ispričao da je i njega neko udario, ali ne zna ko.

Optužnica tereti Mihajlovića da je 27. decembra 2015. godine pucao iz pištolja među više od 100 gostiju u kafiću “Zadatak – Rješenje” i teško ranio Ognjena Vukovića i Stefana Pavlovića.

Izvor
NN / Dragan Sladojević
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!