Sport

FK Borac danas kreće u Antaliju, ove zime stiglo već šest pojačanja

Sve želje su mi ispunjene, rekao je Darko Vojvodić, trener Borca, nakon što je klub u ovom zimskom roku angažovao već šest pojačanja.

Banjalučani su i nakon jesenjeg dijela prvenstva RS bili prvi favorit za titulu prvaka i povratak u BHT Premijer ligu BiH, a sada su postali još veći favorit. Ove zime su Borac pojačali Nemanja Janičić, Zoran Milutinović, Almedin Ziljkić, Nebojša Runić, Dejan Zarić i Kenan Topolivić. Iako je na Gradskom stadionu bilo veoma prometno, postoji mogućnost da dođe još pojačanja, a u klubu se najviše nadaju Stojanu Vranješu. Treba istaći da je veliko pojačanje i ostanak Miloša Žeravice, koji je potpisao novi ugovor.

Loading...

“Zadovoljan sam igračima koji su došli, ali i onima koji su ostali. Sada imamo za 50 odsto jaču ekipu nego u prvom dijelu sezone, ali moramo da ostanemo borbeni i da radimo naporno kako bismo izborili povratak u Premijer ligu. Uz određene korekcije na ljeto ova ekipa može da bude među pet najboljih u bh. eliti”, rekao je Vojvodić.

Prvi dio priprema u Banjaluci je završen i ekspedicija Borca danas putuje u Antaliju. Tamo će imati mnogo bolje uslove za rad s obzirom na to da su u gradu na Vrbasu radili na snijegu.

“Zadovoljan sam kako smo uradili ovaj dio priprema. I zadovljan sam što je padao snijeg jer nam je otežao pripreme, što nam je u ovom trenutku i potrebno. U Antaliji ćemo nastaviti sa napornim radom i odigraćemo nekoliko kvalitetnih utakmica. Prvi protivnik će nam biti Akhmat (bivši Terek), što je za nas kao meč Lige Evrope. Ostali rivali bi trebalo da budu približno našeg kvaliteta”, izjavio je Vojvodić.

“Crveno-plavi” su već odigrali jedan meč, i to protiv Metalega. Vojvodićeva četa je slavila s 2:0. Golove su postigli mladi Milan Šikanjić i jedno od ovozimskih pojačanja Ziljkić, koji je pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje za tim iz Platonove ulice.

“Igrači su veoma ozbiljno shvatili ovaj meč i to me raduje. Igrali smo kao da se igra na bodove. Jasno je da imamo još stvari da popravimo”, kazao je trener Borca.

Vranješ je samo jedan od igrača kojem se nadaju u Banjaluci. Vico Zeljković, predsjednik kluba, kazao je da je sa vezistom sve dogovoreno, ali je jak ugovor u Željezničaru prepreka za dolazak ove zime. Po njegovim riječima, realniji je dolazak na ljeto, ali je ostavio prostora da se posao ipak završi ove zime. Ujedno se čeka i epilog priče o dolasku Kigslija Boatenga, koji bi trebalo da dođe na pozajmicu iz Olimpije.

“Kao što sam rekao, sve želje su mi ispunjene, ali svaki dobar igrač je dobro došao u klub. Vranješ će sigurno ponovo igrati u Borcu, samo ostaje da vidimo da li sada ili na ljeto”, zaključio je Vojvodi

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!