Politika

Tokom dana izmjene saobraćaja kroz kanjon Tijesno i Rogaticu

Vozila jutros saobraćaju bez zastoja na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, ali će tokom dana dolaziti do izmjena u kanjonu Tijesno kod Banjaluke zbog raftinga i na magistralnom putu kroz Rogaticu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka kroz kanjon Tijesno od 9.00 do 14.00 časova zbog rafting takmičenja Evropskog kupa “Memorijal Branka Štulić” saobraćaj će se odvijati jednom trakom uz kontrolu policije.

Loading...

Na magistralnom putu koji prolazi kroz Rogaticu večeras od 18.30 do 20.30 časova zbog proslave maturske večeri biće obustavljen saobraćaj.

Polučasovne obustave saobraćaja aktuelne su na ulazu u Brod zbog deminiranja terena.

Deminiranje koje sutra počinje i trajaće do kraja godine usloviće obustave saobraćaja na magistralnom putu Brod-Odžak na lokacijama u Klakaru. Polučasovne obustave biće aktuelne 8.00 do 18.00 časova.

I dalje se usporeno vozi na magistralnom putu Sarajevo-Foča na lokalitetu Sijeračke stijene gdje je došlo do velikog odrona, kao i kroz grad Bijeljinu, kao i na magistralnim putevima u Brčkom zbog izgradnje obilaznice oko grada.

Zbog izgradnje auto-puta na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mjestu Hrvaćani saobraćaj je preusmjeren na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini, a na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor-Gornja Vijaka na snazi je izmjena saobraćaja zbog izgradnje kružne raskrsnice u Prnjavoru.

Kroz Bijeljinu i dalje je obustavljen saobraćaj zbog sanacionih radova u ulicama 27. marta i Srpske vojske, pa se putnička vozila preusmjeravaju na gradske ulice, a saobraćaj teretnih vozila odvija se obilaznicom.

Zbog izgradnje kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu na regionalnom putu Kula-Vrace na granici Republike Srpske i FBiH izmijenjen je režim saobraćaja na ukrštanju ulica Ive Andrića, Nikole Tesle i Vojvode Radomira Putnika.

U toku je izgradnja mosta preko rijeke Zovidolke na regionalnom putu Nevesinje-Berkovići u mjestu Zovi Do, pa vozila saobraćaju preko privremeno izgrađenog mosta u neposrednoj blizini.

Na regionalnom putu Teslić-Podjezera u mjestu Žeželja na granici Republike Srpske i FBiH zbog oštećenja mosta preko rijeke Žeželje zabranjen je saobraćaj za vozila čija ukupna masa prelazi pet tona.

Na regionalnom putu Površnice-Lopare saobraćaj teretnih vozila je preusmjeren na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo. Predviđeno da radovi traju do 30. juna.

U Banjaluci će od ponedjeljka, 4. juna biti obustavljen saobraćaj u dijelu Ulice Ada zbog izgradnje trotoara do mosta na rijeci Vrbas do Olimijskog bazena. Predviđeno je da obustava traje do 12. juna, a nakon toga će do 15. jula vozila prolaziti uz naizmjenično propuštanje.

I u drugim banjalučkim ulicama u kojima se izvode radovi na snazi su obustave i izmjene režima u odvijanju saobraćaja, te je na tim mjestima obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na području FBiH na dionici auto-puta Lepenica-Tarčin zbog radova na potpornom zidu saobraćaj se odvija preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na čas.

Zbog sanacije klizišta u tunelu Igman na dionici auto-puta Sarajevo sjever-Lepenica saobraćaj je preusmjeren iz vozne u preticajnu traku, dok se na lokalitetu Treševine usporeno vozi.

(RTRS)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!