Privreda

Treći Startup Huddle Banjaluka sa Gordanom Ilinčićem

Šta je Startup Huddle?

Startup Huddle je program Globalne preduzetničke mreže (Global entrepreneurship network – GEN) i to je besplatni, mjesečni program dizajniran da edukuje, angažuje i poveže preduzetnike. Startup Huddle predstavlja jedinstvenu platformu koja može da ojača startup zajednicu.

Zašto je nastao?

Startup Huddle je globalni pokret, nastao u SAD, sa ciljem da pomogne jednom po jednom preduzetniku. Ovaj pokret se zove “1 Milion Cups”. Na svakom događaju posjetioci mogu da čuju jednog preduzetnika koji će da podjeli svoje uspjehe i prepreke.

Loading...

Da bi sljedeća generacija preduzetnika uspjela, potrebna im je posvećena pomoć. GEN je razvio model koji omogućava održavanje jednostavanog i konstantnog događaja ko pomaže zajednicama da se povežu, angažuju i edukuju.

Startup Huddle Banja Luka

Inovacioni Centar Banja Luka je pridružio Globalnoj Preduzetničkoj Mreži (GEN) donoseći Startup Huddle Banja Luka svojoj zajednici. Pozivani ste da dođete 7. februara u 18:00h u prostorije Inovacionog centra Banja Luka , kako bi osnaživali postojeće preduzetnike i doprinijeli kreiranju novih generacija preduzetnika.

Ovaj put prezenter je Gordan Ilinčić, osnivač i vlasnika kompanije CONNECT. Idejni tvorac višestruko nagrađivanog informativno-stomatološkog portala Dental 4 U, jedan od pobjednika programa Акцелератор, takmičar u okviru М:tel Playground takmičenja, stanar poslovnog inkubatora Inovacioni Centar Banja Luka.

Link do Facebook događaja

Program SHBL – četvrtak 7. februar 2019.

  • 15 min: Uvodni networking
  • 2 min: Uvodna riječ
  • 6 min: Prezentacija tima
  • 20 min: Q&A učestvovanje publike
  • 2 min: Završna riječ
  • ostatak vremena: Završni networking

Startup Huddle je program razvijen u Kauffman Fondaciji i koji se proširio na međunarodni nivo preko Global Entrepreneurship Network (GEN)

Više o Startup Huddle pogledajte ovdje

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!