Sport

Rukometaši Borca savladali dobojsku Slogu 30:26

Rukometaši Borac m:tela savladali su večeras ekipu Sloge iz Doboja u Banjaluci rezultatom 30:26 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH.

Domaći su bolje otvorili susret i u desetom minutu dosli do tri gola prednosti, 5:2. Od pet golova Borca m:tel, četiri je, iz četiri pokušaja, postigao rođeni Dobojlija, Vladan Đurđević. Iako su “crveno-plavi” imali i po četiri pogotka prednosti, rukometaši Sloge uspjeli su, u 22. minutu, prići na minimalan zaostatak, 11:10. To je bio znak Mirku Mikiću da zatraži minut odmora, nakon kojeg su njegovi izabranici zaigrali bolje i došli do tri gola prednosti. Ipak, gosti su se brzo konsultovali i do kraja prvih 30 minuta ponovo smanjili na gol zaostatka, 14:13.

Loading...

Rukometaši Borca m:tel, kao i na početku susreta, bolje su ušli u nastavak i u 38. minutu došli ponovo do četiri gola prednosti, 19:15.

U nekoliko navrata “crveno-plavi” su imali priliku da već sredinom drugog poluvremena slome otpor Sloge, ali sudijski par sa nekoliko diskutabilnih odluka, koje su izazvale i negodovanje publike, ostavio je Dobojlije “u igri”. Pogotkom Vladana Đurđevića u 50. minutu domaći prvi put dolaze do pet pogodaka prednosti, 27:22. I kada su u finišu utakmice došli do plus šest i imali napad za povećanje prednosti, rukometaši Borca m:tel sopstvenim greškama omogućili su Dobojlijama da smanje razliku i na revanš odu sa četiri gola zalihe, 30:26.

Najefikasniji u redovima Banjalučana bili su Đurđević sa sedam i Daničić sa šest pogodaka.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!