Privreda

Jahorina ekonomski forum održaće se 23. i 24. aprila

Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila ove godine, organizuje četvrti Jahorina ekonomski forum u hotelu Termag, na temu “Ekonomija novog doba – digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja”.

Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske i predsjedavajućeg predsjedništva BiH.

Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT, očekuje  da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.

“Ovogodišnja tema foruma je veoma interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske trendove, ali i trendove u našem okruženju”, naveo je Grabovac.

On je najavio da će uskoro biti objavljena agenda foruma sa svim temamam, dodajući da će ove godine među predavačima biti eminentni domaći stručnjaci ali i eksperti iz regiona i svijeta.

Prema njegovim rječima među predavačima će se naći i zvučna imena koja nemamo prilike često da viđamo na našim prostorima.

Sve aktuelne informacije vezane za forum biće objavljivane na sajtovima www.jahorinaforum.com i www.swot.ba.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!