Banjaluka

Više od 100 lokala u “Delti” (SPISAK LOKALA)

Tržni centar „Delta Planet“ biće otvoren 21. marta u Banjaluci i imaće 110 različitih lokala u kojima će biti i neki od svjetski poznatih modnih brendova, bioskopske sale, banka, apoteka, praonica za automobile…

Mjesto u poznatom šoping molu imaće i restoran „Agape“ na 211 kvadrata .

Portal CAPITAL donosi vam spisak lokala koji će biti u „Delta Planetu“, a iz kojeg je vidljivo da će posjetiocima biti na raspolaganju mnoštvo različitih sadržaja.

Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi.

Švedska kompanija “H&M” je još u julu prošle godine objavila konkurs za prijem radnika u poslovnici u Banjaluci, tako da će i ovaj svjetski brend naći svoje mjesto u “Delti”.

Očekuje se i dolazak španskog tekstilnog giganta “Inditex”, u sklopu kojeg, između ostalih, posluju “Zara”, “Berska”, “Pull and Beas” i “Stradivarius”.

„Osim više od 100 radnji i više od 40 novih brendova, u ovom šoping molu nalazi se i najveći i najsavremeniji bioskop sa šest bioskopskih sala, supermarket i deo sa restoranima“, istakla je ranije za “Glas Srpske” menadžer za eksterne komunikacije “Delta holdinga” Ana Brzaković i dodala da šoping mol neće biti samo mjesto za kupovinu, već i za druženje i zabavu.

Izvor
capital.ba
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!