Politika

Nezadovoljstvo radom Kancelarije za razmatranje žalbi i Agencije za javne nabavke BiH

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković smatra da niko u BiH nije zadovoljan radom Kancelarije za razmatranje žalbi i Agencije za javne nabavke BiH.

“Ima mnogo problema u radu Kancelarije za razmatranje žalbi BiH i Agencije za javne nabavke BiH. Mi iz Republike Srpske smo više puta naglašavali da njihov rad mora biti fleksibilniji”, rekao je Višković novinarima u Banjaluci.

Loading...

On je naveo da je razočaran što postoji problem nabavke lijekova za najteže bolesti, zbog žalbi u vezi sa javnim nabavkama.

Prema njegovim riječima, ukoliko se Udruženje sudskih tumača Republike Srpske obrati Vladi za pomoć, ona će još jednom tražiti od nadležnih inastitucija da ubrzaju procedure.

Iako je Sud BiH čak sedam puta presudio u korist Udruženja sudskih tumača Republike Srpske i ukidao rješenja Kancelarije za razmatranje žalbi BiH da udruženje kao pravno lice registrovano u Republici Srpskoj ne može učestvovati u javnim nabavkama, presude nisu ispoštovane.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!