Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Špirić: Samo migranti ovakvu BiH doživljavaju svojom

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ocijenio je u izjavi Srni da Savjet ministara uživa u svom tehničkom mandatu i koči sve procese, te bi se vrlo lako moglo desiti da u EU prije stignu migranti iz BiH nego odgovori na upitnik koji se navodno pripremaju.

Špirić je istakao da nikoga u BiH ne zanima što je juče Operativna grupa za koordinaciju aktivnosti i nadzor nad migrantskom krizom dala rok od deset dana Ministarstvu bezbjednosti da odredi status privremenih prihvatnih centara ili će ih rasformirati.

“Ignorantski odnos prema migrantskoj krizi više je nego zabrinjavajući i rješevanju problema nikako ne ide u prilog činjenica da je izvršna vlast u tehničkom mandate i da nisu formirana oba doma zakonodavne vlasti”, naglasio je Špirić.

On je rekao da ništa ne čudi u zemlji apsurda gdje su više gradova obišli migranti nego ministri koji treba da im obezbijede adekvatan smještaj i odrede im bilo kakav pravni status.

“Izgleda da samo migranti doživljavaju BiH svojom, a ako se nastavi sa ovakvim odnosom prema njima uskoro će povratnici tražiti azil od pridošlica iz Azije i Afrike”, upozorio je Špirić.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button