Region

Ovako je Malčanski berberin namamio Moniku u kola

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, malu Moniku Karimanović je namamio u automobil sa pričom da ne zna gdje se nalazi lokalna škola, a bilo mu je, navodno, i te kako stalo da dođe do nje jer tamo radi.

On je, kako Telegraf.rs saznaje, pratio Moniku kolima. U jednom trenutku se zaustavio pored nje i pitao je da mu objasni gdje je škola.

Loading...

“Ona mu je objasnila put do škole, međutim, on joj je na to rekao da ne može da je nađe, a da mora što prije da ode u školu jer radi tamo i žuri. Pitao je ako može da pođe sa njim kolima i da mu pokaže gde je”,  priča izvor beogradskog lista. Pošto je Monika uvijek bila fina, predusretljiva i dobrodušna, njena dobrota je i tad isplivala i ona je ušla u auto.

“Na taj način je namamljena i prevarena”.

Monika je dala izjavu policiji u prisustvu svog advokata. Ona je tada rekla da joj se Jovanović lažno predstavio i prevario je da pođe sa njim. Policiji je rekla i da je zlostavljana i mučena. Sve ovo se, da podsjetimo, desilo u petak, 20. decembra kada je mala Monika krenula u školu oko 7.20 ujutru.

Za Monikom se tragalo deset dana. Konačno, pronađena je juče u selu Pasjača u kući iz koje je Malčanski berberin pobjegao. Policija i danas traga za njim. Sumnja se da je naoružan, da ima pištolj i nož. Takođe, nema jaknu, već bježi u majici i džemperu.

Ovaj scenario podsjeća na sve prethodne Jovanovićeve otmice 

On je 6. jula 2005. godine na prevaru iz kuće izmamio N. M. (13) i odveo je u jednu napuštenu kuću na periferiji grada. Ošišao je, čitave noći silovao i nad njom se seksualno iživljavao.

Četiri dana kasnije, zločin je ponovio, a ovoga puta njegova žrtva je bila godinu dana mlađa djevojčica N. I. iz sela Gornja Vrežina. Njoj je rekao da su joj roditelji imali saobraćajnu nesreću i pozvao je da pođe sa njim, a zatim je odveo u polje u blizini sela, ošišao je i pokušao da je siluje. Mada je prijetio da će je unakaziti makazama ukoliko se bude opirala, njene krike čuli su mještani i spasli je od manijaka. Istog dana Jovanović je uhapšen u selu Grbavče u opštini Svrljig.

Tada je takođe lišen slobode uz helikoptersku pratnju. Ali to nije jedina sličnost između tadašnja dva slučaja i ovog nad čijim razvojem bdije javnost, što nagoviještava postojanje šablona u njegovom patološkom ponašanju. osnovne škole.

Tada je prvu žrtvu, 13-godšnjakinju odvukao u Nišku Banju preko mjesta Brzi Brod, u kojem Monika pohađa 6. razred. Četiri dana kasnije, na prevaru je odvukao 12-godišnju djevojčicu, koja je bila sama kod kuće, rekavši joj da su članovi porodice imali nesreću na traktoru, te da ponese peškir i makaze, kako bi im njih dvoje pomogli.

Kada je dijete shvatilo da je u klopci, bilo je kasno. Već je bila ošišana.

“Nekoliko puta je i udario, ali kada se spremao da je siluje nešto je čuo što ga je uplašilo. Počeo je da beži vukući moju ćerku, ali su ga primetili ljudi koji su bili u vinogradu i povikali na njega pa je pobegao”, rekao je tada otac djevojčice novinarki Telegrafa.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!