Politika

Cvijanović: Ćurićeva pobjeda neophodna zbog daljeg razvoja i saradnje

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da za razvoj Trebinja i dobru komunikaciju sa institucijama Republike Srpske na prijevremenim izborima za gradonačelnika treba da pobijedi ozbiljan čovjek kakav je Mirko Ćurić.

Nakon druženja sa više stotina mladih socijaldemokrata i predstavnika mladih iz partija koalicionih partnera, Cvijanovićeva je rekla da je za nju Ćurićeva pobjeda 100 odsto sigurna, jer je on najbolji kandidat.

Loading...

– Ako opozicioni kandidat i nakupi malo glasova, to će biti iz razloga samo zato što ljudi osjećaju određenu obavezu – navela je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je snaga politike SNSD-a u okupljanju i saradnji, da se tačno zna šta je program za jako Trebinje, koje je preduslov za snažnu Republiku Srpsku.

– Snaga je u tome što svi zajedno možemo da sarađujemo, i zato što imamo omladinu kakvu nema nijedna politička partija ne samo u Srpskoj, nego na Balkanu. Ponosna sam na sve socijaldemokrate koji su nosioci mnogih aktivnosti i ideja – istakla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, u Trebinju su Vlada Srpske i gradska vlast pokrenuli značajan broj projekata, koji su doprinijeli da ovo mjesto danas izgleda dugačije, razvijenije, posjećenije, urbanije i samovjesnije.

– I sve ovo je postignuto zahvaljujući politikama SNSD-a. Naš zadatak je da nastavimo sa ovom dobrom politikom i praksom i u nedjelju 17. februara. Zato je Mirko Ćurić naš izbor – dodala je Cvijanovićeva.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Trebinja biće održani 17. februara.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!