Hronika

Pijan vrijeđao policajce i oštetio im auto na saboru u Stričićima

BANAJLUKA – Banjalučka policija uhapsili su M.V. na saboru u Stričićima jer je pijan vrijeđao policajce i oštetio im automobil.

M.V. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari” i prekršaj “Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija”.

“Naime, tokom obavljanja redovih poslova i zadataka, sinoć oko 19,30 časova,  u mjestu Stričići kod Banjaluke, tokom održavanja sabora, M.V. je u alkoholisanom stanju prišao policijskim službenicima, vrijeđao ih, insistirao da se udalje, a zatim rukom razbio prednje vjetrobransko staklo na službenom putničkom automobilu Peugeot”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv M.V. dostavi izvještaj, a dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka, je saopštio da se uhapšeni prekršajno sankcioniše.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je uhapšen Miroslav Vurunić (41).

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!