Hronika

Stanivukoviću na automobilu razbili stakla i izbušili gume

“Moj auto, u mom dvorištu. Polupana šajba i izbušene gume. Ko mi i kakvu poruku šalje”, napisao je narodni poslanik NSRS-a Draško Stanivuković.

Drašku Stanivukoviću, narodnom poslaniku u NSRS-u sinoć je u ispred porodične kuće u Banjoj Luci razbijena šoferšajba i probušene gume na automobilu marke golf.

Loading...

Stanivuković je objavio fotografije na Instagramu pitajući se ko i zašto mu je ovo uradio.

“Moj auto, u mom dvorištu. Polupana šajba i izbušene gume. Ko mi i kakvu poruku šalje”, napisao je.

Tim povodom ispred zgrade NSRS-a u 10.30 sati poslanici PDP-a su održali konferenciju za novinare.

– Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banja Luka postupili su po zaprimljenoj prijavi i izašli na lice mjesta, vrše uviđaj i preduzimaju druge potrebne radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za oštećenje putničkog automobila marke golf koji je bio parkiran u ulici Bože Nikolića u Banjoj Luci, saopćili su iz PU Banja Luka.

Obavješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

PDP o napadu na imovinu Stanivukovića: To je očigledno opomena s mafijaškim potpisom

Iz Partije demokratskog progresa (PDP) najoštrije su osudili vandalski čin nad imovinom poslanika te partije u Narodnoj skupštini RS-a Draška Stanivukovića te zatražili da se hitno otkrije počinilac, jer će, kako tvrde, u suprotnom biti otvoren ozbiljan problem s nesagledivim posljedicama.

Nezvanično, tokom prošle noći razbijena je šajba i probušene gume na automobilu marke golf, u vlasništvu Gorana Stanivukovića, brata poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, a koristio ga je Draškov prijatelj Ivan Begić.

– To je više nego jasna poruka da narodni poslanici ne treba i ne smiju da razmišljaju svojom glavom, niti da ukazuju na probleme koji opterećuju ovo društvo – rekao je šef Kluba poslanika PDP-a u entitetskom parlamentu Perica Bundalo.

I predsjednik PDP-a Branislav Borenović je rekao da je to “gnusan atak na mladog čovjeka koji razmišlja svojom glavom”.

– To je očigledno opomena s mafijaškim potpisom. Pitanje je da li možemo vjerovati i da li policija RS-a smije otkriti počinioce ovog napada, koji ima opominjujući prizvuk – ustvrdio je Borenović.

Naglasio je da stoje uz Stanivukovića i učinit će sve da zaštite njegovu sigurnost.

I poslanik Nebojša Vukanović traži da se otkriju počinici, jer će u protivnom istrajati na smjeni ministra policije RS-a Dragana Lukača.

Iz Policijske uprave Banja Luka su saopćili da su postupili po zaprimljenoj prijavi i izašli na lice mjesta, vrše uviđaj i preduzimaju druge potrebne radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za oštećenje putničkog automobila marke “VW golf“ koji je bio parkiran u ulici Bože Nikolića, grad Banja Luka.

Obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Izvor
oslobodjenjeoslobodjenje
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!