Hronika

Mladi košarkaš poginuo u ponoć

Filip Milojević, devetnaestogodišnjak iz Bileće, poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u centru tog grada, dok je njegova suvozačica J.R. (19) povrijeđena.

Kako saznajemo, nesreća se desila deset minuta iza ponoći u neposrednoj blizini Srednjoškolskog centra “Golub Kureš”, kada je nesrećni mladić ford fokusom udario u željeznu ogradu pored puta, a zatim i u stub javne rasvjete i semafor.

Iz Policijske stanice Bileće kratko je saopšteno da se nesreća dogodila u Ulici Vladimira Gaćinovića u pomenuto vrijeme i da je tom prilikom poginuo vozač ford fokusa, dok je njegova suvozačica povrijeđena, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

U Bileći u nevjerici prepričavaju tragediju u kojoj je pred maturu nastradao uzorni srednjoškolac i vrsni sportista.

“Filip je bio veoma fino i uzorno dijete i sve nas je šokirala ova tragedija. Uskoro je trebalo da maturira, a svi ga znaju kao košarkaša, jer je igrao za lokalni košarkaški klub”, ističe sagovornik iz Bileće. Saznajemo da je igrao za KK HEO Bileća.

Sagovornik dodaje da je djevojka prošla s povredama, ali da je njeno zdravstveno stanje bilo stabilno. Ona je, kako saznajemo, nakon nesreće hospitalizovana u Bolnici Trebinje.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi, koja se juče ujutro dogodila u Omarskoj na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u blizini motela “Peti neplan”, povrijeđeni su Prijedorčanin Dragan R. (54), vozač alfa romea, i Armin Š. (34), koji je vozio tuareg, te suvozač iz tog vozila Ismet Š. (61) iz Cazina.

“D.R. i I.Š. su nakon ukazane medicinske pomoći u Opštoj bolnici Prijedor transportovani u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok je A.Š. medicinska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Prijedor”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor. U ovoj nezgodi, koja se dogodila oko 7.20, osim alfa romea i tuarega, učestvovala su i parkirana vozila pežo 307 i golf.

Osim ovih udesa, nezgoda se dogodila i u mjestu Tabani, na putu Milići – Vlasenica, u kojoj je LJ.N. (56) lakše povrijeđen. Nezgoda se dogodila juče u 11.30, kada je FIAT, kojeg je vozio LJ.N., sletio s kolovoza i prevrnuo se na krov iz zasad neutvrđenih razloga. Vozaču je pomoć pružena u zvorničkoj bolnici.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!