Sport

Filip Adamović o ambicijama Igokee u finalu Kupa BiH: Sparsi nemaju šta da traže u Laktašima

Košarkaši Igokee, večeras će se od 17 časova u Laktašima, boriti za trofej pobjednika Kupa “Mirza Delibašić”, a protivnik će im bioti sarajevski Sparsi.

Tim iz Sarajeva igra odlično u “ABA 2” ligi, međutim, plej mejker Igokee Filip Adamović kaže da je cilj njegovog tima jasan, a to je odbrana trofeja pobjednika Kupa BiH.

Loading...

-Sparsi su odlična ekipa koja je u odlinoj formi u Jadranskoj ligi “ABA 2”. Imaju 11 uzastopnih pobjeda u “ABA 2” ligi i domaćem šampionatu što pokazuje kakav kvalitet imaju. Mi idemo na pobjedu, moramo imati isti pristup kakav smo imali protiv Mladosti i ukoliko to bude tako mislim da ćemo doći do pobjede. Od samog špočetka moramo Sparsima staviti do znanja da smo mi ovdje domaćini i da oni nemaju šta da traže na našem terenu – jasan je Adamović.

– Ovo je za nas vrlo važna pobjeda, došla je u prvaom trenutku i mislim da je za nas dosta dobro da smo pobijedili kako bismo podigli samopouzdanje,. kako bismo se malo povratili poslije teškog poraza od Olimpije i naravno kako bismo uhvatili zalet za nastavak ABA lige, utakmice protiv Mornara Partizana i Zadra. Što se tiče Mladosti, ušli smo jako u meč, nismo ih potcijenili, znali smo da imaju dobre igrače, kvalitetne šutere i solidnu unutrašnju igru i da dobro igraju u BH šampionatu. Igrali smo maksimalno angažovano i nismo dozvolili da Mladost dođe u situaciju da napravi iznenađenje – dodao je Adamović.

Igokea je u poliufinalu Kupa BiH sinoć pobijedila Mladost iz Mrkonjić Grada dok su Sparsi savladali Zrinjski iz Mostara.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!