Kultura

Nastavlja se serial Fresh Wave Promo događaja!

Naime, nakon što je ‘otvorena sezona’ Fresh Wave promo događaja sa sjajnim izdanjem Winter Fresh Wave-a u sarajevskom Domu mladih, ovaj put nas očekuje spektakl na banjalučkoj tvrđavi Kastel u okviru „Vivia Run&More Weekend“ u subotu, 20. aprila i to velikom žurkom na otvorenom, koju organizuje Fresh Wave festivalom u saradnji sa ‘Run&More Community’

Na ovaj način nastavlja se uspješna saradnja započeta prošle godine, kada su pred više hiljada posjetilaca nastpili Tomcraft, Bang La Decs i resident DJ FWF Nebs Jack. Oaj put DJ pultom kormilariće fantastični ‘golden boy’, jedan od najcjenjenih izvođača koji je nebrojeno puno puta nastupao na najvećim svjetskim binama i plesnim destinacijama, Mr. DJ James Zabiela!

Loading...

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a sada ćemo imati priliku ponovo uživati u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenih po tom pitanju u svijetu elektronske muzike. Isto veče nastupiće G. Edd i jedan od regionalnih velikana techno zvuka, a ujedno i jedan od resident DJ Fresh Wave festivala Mladen Tomić.

Uskoro će biti poznate i informacije o ulaznicama, a do tada pratite nas na društvenim mrežama i možda ugrabite poklone koje smo za vas pripremili!

Ovogodišnje, osmo izdanje festivala, “Nektar Fresh Wave Heaven” održaće se od 8. do 10. avgusta.

Izvor
freshwavefestival.com
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!