Društvo

Policija u Banjaluci održala predavanje o bezbjednosti za 300 učenika

Policija u Banjaluci održala je predavanja za oko 300 učenika osnovnih škola sa područija u nadležnosti ove uprave o temi štetnih posljedica korištenja droga, bezbjednosnim rizicima korištenja društvenih mreža, kao i o prevenciji maloljetničke delinkvencije.

Policijski službenici su na predavanjima predstavili vrste i štetna dejstva narkotičkih sredstava, kao i šta čini maloljetničku delinkveciju i koje su sankcije predviđene za najčešće prekršaje i krivična djela u kojima učestvuju maloljetni izvršioci, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Loading...

Učenicima je skrenuta pažnja na opasnosti na koje mogu naići ukoliko nepravilno upotrebljavaju društvene mreže, a data su im objašnjenja na koji način da zaštite svoj profil na društvenoj mreži “Fejzbuk” kako bi izbjegli neprijatnosti ili zloupotrebe.

Predavanja su održana početkom februara, a biće nastavljena i u narednom periodu sa ciljem zaštite najmlađih od društveno neprihvatljivih i inkriminisanih radnji.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!