BanjalukaKultura

Argentinska senzacija stiže na Fresh Wave Heaven!

S ponosom predstavljamo prvo ime ovogodišnjeg Fresh Wave Festivala! Argentinski DJ mag HERNAN CATTANEO dolazi u subotu, 10. avgusta da svojim čarobnim setom zatvori program na glavnoj binu ovogodišnjeg Nektar Fresh Wave Festivala.

Fresh Wave u predstojećem rajskom Heaven izdanju predstavlja jednog od najcjenjenijih izvođača za DJ pultom, čija selekcija traka kao da zaista dolazi sa nebesa, što mu je svojevremeno osiguralo eksluzivitet u prestižnoj izdavačkoj kući iz Velike Britanije (osnovanoj još 1994. godine) Renaissance Recordings jer upravo Hernán Cattáneo potpisuje najviše izdanja ovog izdavača.

Posebno je zanimljivo naglasiti da su za ovog izdavača izdanja pripremali neki od najboljih u istoriji elektronske muzike (John Digweed, Steve Lawler, Danny Tenaglia, Roger Sanchez, Tale Of Us i mnogi, mnogi drugi!) što dovoljno govori o tome koju poziciju u istoriji elektronske muzike zauzima ovaj izvođač.

Loading...

Hernan je karijeru započeo 90-ih godina prošlog vijeka. Iako tokom karijere nije mnogo mario za dobrim plasmanom na različitim DJ listama ipak je bio u naklonosti prestižnih DJ lista (poput DJ MAG-a) i svjetskih muzičkih festivala. Ostvario je saradnju sa velikim imenima industrije, a njegov autentični progressive house stil inspiracija je i velikim i manje poznatim izvođačima elektronske muzike.

Ovog ljeta saznaćete zašto je Hernan jedan od najvećih ljubimaca publike u svijetu i zašto je i dalje izvođač pred kojim se publika u ekstazi provodi za nezaborav!

Podjećamo da se ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom Fresh Wave Heaven održava od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a uskoro će biti dostupne i Early Bird ulaznice.

Putem
www.freshwavefestival.com
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!