Politika

Čubrilović: Neophodno formirati zajedničke organe

BANJALUKA – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je u razgovoru sa slovačkim ambasadorom u BiH Martinom Kačom da je veoma značajno da se konačno ispoštuje volja građana i primjene rezultati prošlogodišnjih opštih izbora u BiH, odnosno da se formiraju zajednički organi da bi sistem mogao nesmetano da funkcioniše.

Loading...

On je napomenuo da Srpska ima stabilne i funkcionalne organe i institucije, a to potvrđuje i činjenicom da je, u zakonom predviđenom roku, u skladu sa rezultatima demokratskih izbora, blagovremeno formirala sve organe vlasti i donijela najvažnije dokumente neophodne za tekuću budžetsku godinu, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Čubrilović i Kač razgovarali su o napretku BiH na putu evropskih integracija, unapređenju regionalne saradnje i prenošenju iskustava koje je Slovačka imala u procesu tranzicije.

Tema razgovora bile su i druga aktuelna pitanja u Srpskoj i BiH.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!