fbpx
Politika

Cvijanović: Žene čuvaju i budžet i društvo i Republiku

MRKONJIĆ GRAD – Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je večeras na skupu Aktiva žena u Mrkonjić Gradu da su žene u okviru te političke partije veoma važna karika i da ravnopravno sa muškarcima vode političku bitku i kreiraju rješenja.

Loading...

“Žene čuvaju i budžet i društvo i Republiku na način kako čuvaju i svoju porodicu. Mi u okviru SNSD-a ravnopravno vodimo političku bitku, ravnopravno kreiramo i nudimo rješenja, prema tome, status žena je neupitan i zagarantovan i izjednačen sa muškarcima”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Mrkonjić Gradu.

Ona je, prije skupa Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a u Mrkonjić Gradu povodom 8. marta, istakla da su sve velike pobjede SNSD-a vezane za činjenicu da imaju dobru političku organizaciju.

“U okviru te organizacije imamo dobro organizovan Aktiv žena koji je i jedan od najaktivnijih nosilaca političke aktivnosti kod nas. Žene su na važnim pozicijima i mi na taj način pokazujemo da smo društvo muškaraca i žena”, istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a opštine Mrkonjić Grad Željka Stojičić rekla je da se oni svake godine povodom Dana žena organizuju i druže, te da je to značajan trenutak kada zajedno sa svojim kolegama slave praznik žena.

“To nam je bitan dan, jer se okupljamo i sjećamo naših uspjeha i aktivnosti”, rekla je Stojičićeva.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija zahvalio je prisutnima što su se na proteklim izborima potrudili i rezultatima pokazali da je njihov opštinski odbor bio jedan od najboljih u Srpskoj.

Izvor

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!