Politika

Cvijanović: Žene čuvaju i budžet i društvo i Republiku

MRKONJIĆ GRAD – Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je večeras na skupu Aktiva žena u Mrkonjić Gradu da su žene u okviru te političke partije veoma važna karika i da ravnopravno sa muškarcima vode političku bitku i kreiraju rješenja.

Loading...

“Žene čuvaju i budžet i društvo i Republiku na način kako čuvaju i svoju porodicu. Mi u okviru SNSD-a ravnopravno vodimo političku bitku, ravnopravno kreiramo i nudimo rješenja, prema tome, status žena je neupitan i zagarantovan i izjednačen sa muškarcima”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Mrkonjić Gradu.

Ona je, prije skupa Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a u Mrkonjić Gradu povodom 8. marta, istakla da su sve velike pobjede SNSD-a vezane za činjenicu da imaju dobru političku organizaciju.

“U okviru te organizacije imamo dobro organizovan Aktiv žena koji je i jedan od najaktivnijih nosilaca političke aktivnosti kod nas. Žene su na važnim pozicijima i mi na taj način pokazujemo da smo društvo muškaraca i žena”, istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a opštine Mrkonjić Grad Željka Stojičić rekla je da se oni svake godine povodom Dana žena organizuju i druže, te da je to značajan trenutak kada zajedno sa svojim kolegama slave praznik žena.

“To nam je bitan dan, jer se okupljamo i sjećamo naših uspjeha i aktivnosti”, rekla je Stojičićeva.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija zahvalio je prisutnima što su se na proteklim izborima potrudili i rezultatima pokazali da je njihov opštinski odbor bio jedan od najboljih u Srpskoj.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!