Društvo

ATV: Jedna od vođa grupe Pravda za Davida napušta zemlju?

Daniela Daca Ratešić-Došen, jedan od lidera grupe Pravda za Davida, dala je ostavku na mjesto predsjednika organizacije “Budimo ljudi”, a kao razlog je navela trajno preseljenje u drugu državu.

– Dragi prijatelji, dužni smo vas obavijestiti da je u decembru prošle godine, naš suosnivač i doskoro predsjednica Danijela Ratešić dala ostavku na mjesto predsjednika organizacije zbog ličnih razloga i trajnog preseljenja u drugu državu, navodi se u saopštenju na Facebook grupi Budimo ljudi, i dodaje:

Loading...

– Izuzetno nam je žao jer je itekako doprinijela radu naše i vaše organizacije. Na sljedećoj izbornoj skupšitini ćemo odlučiti ko će to biti novi predsjednik. Daco, hvala od tima za sve tvoje volonterske sate.

Spekuliše se da će Ratešić-Došen traži azil u Švajcarskoj.

Ratešeić-Došen je saslušana u policiji nakon nemira u Banjaluci koji su nastali tokom prvog prijavljenog skupa Pravda za Davida 30. decembra i protiv nje je podnesen izvještaj.

Nemiri su doveli do otkazivanja koncerta Harisa Džinovića, Dječije nove godine, kao i dočeka Nove godine na otvorenom. Ovo je bio prvi put od rata da Banjaluka nije imala organizovan javni doček Nove godine.

Izvor
ATV
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!