Politika

Dodik poručio: Ne odustajem od mira i Republike Srpske! (FOTO/VIDEO)

Postoje dvije stvari od kojih ja politički neću odustati: To je mir i Republika Srpska, poručio je u emisiji Telering predsjedavajući Predsjednišva BiH Milorad Dodik.

Najavio je da će 6. aprila u Beogradu predstavnik BiH, potpisati sporazum o romingu, što je bio i zahtjev Evropske unije na posljednjim razgovorima u Briselu.

Loading...

Postoje pitanja oko kojih se politički predstavnici razmimoilaze, ali je primarno da se na dnevni red stave ekonomska pitanja.

– Ako je njima to toliko teško. Oni ne mogu da razumiju da koliko je njima teško da prihvate činjenicu da je tu Republika Srpska, toliko je nama teško da prihvatimo da je tu BiH. Ali da ne izazivamo reflekse jedni drugima, bilo bi dobro da kažemo jedniu drugima da ćemo poštovati Ustav – istakao je Dodik.

Dodik kaže da je međunarodno okruženje bitno promijenjeno i da BiH ne zavisi od Republike Srpske, već isključivo od ponašanja bošnjačkih predstavnika, što je vidljivo kroz primjer Hrvata.

On je istakao da oni opravdano negoduju što je u izboru hrvatskog člana Predsjedništva zloupotrijebljen Ustav, te nalgasio da će Bošnjaci ubuduće, bitno morati da promijene svoje ponašanje.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!