Društvo

Nobilo: Dragičević je manipulisao lažnim vijestima (VIDEO)

Advokat Anto Nobilo, koji je bio dio međunarodnog tima za utvrđivanje okolnosti o stradanju Davida Dragičevića, rekao je za Fejs TV da otac stradalog mladića, Davor Dragičević, nikada za svoje tvrdnje nije iznio nijedan dokaz i da su lažnim vijestima mobilizovane narodne mase.

– Duško Tomić, advokat iz Sarajeva, me je nazvao prošlog ljeta i zamolio da pomognem jednom konobaru, ocu, jer su mu ubili sina. Policija i da zataškavaju ubistvo. Međutim, to se pretvorilo u politički pokret koji je trebao tresti Dodika i Republiku Srpsku. I to nije veliki problem. Ali onda se desio “fejk njuz” (lažne vijesti) sa lažnim tvrdnjama. I sa lažnim tvrdnjama su mobilizovali narodne mase – rekao je Nobilo.

Loading...

On je rekao da sve što je Dragičević govorio u posljednjih godinu dana predstavlja lažne tvrdnje.

Nobilo je istakao da je cijela istraga o smrti mladića samo alat za ostvarivanje političkih ciljeva.

– Kada sa lažnim tvrdnjama mobilizuješ narod da ostvariš političke ciljeve i gdje ti je istraga samo alat za ostvarivanje političkih ciljeva – ja sam se onda povukao. Ne želim da budem tamo gdje se lažne informacije plasiraju – rekao je Nobilo za Fejs TV.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!