Sport

Arhivirali Slaviju na redu Široki

Rekao sam igračima prije utakmice da hoću pobjedu protiv Slavije i prolaz u Kupu. Pola posla su uradili, sad je na redu meč protiv Širokog Brijega, rekao je Darko Vojvodić trener Borca nakon što je njegov tim s 2:0 slavio u Istočnom Sarajevu u meču 17. kola Prve lige RS.

Loading...

Pobjedom su Banjalučani počeli proljećni dio prvenstva i tako su zadržali tri boda više od jedinog rivala za titulu i plasman u BHT Premijer ligu BiH Sloge iz Gornjeg Crnjelova koja je s 1:0 savladala Sutjesku.

Fudbaleri Borca nema mnogo vremena za odmor jer ih već u srijedu od 18 časova čeka revanš meč osmine finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega. “Crveno-plavi” su u prvom meču poraženi s 1:2, ali revanš igraju na svom terenu i imaju realne šanse za plasman u polufinale.

Rezultati: Drina – Željezničar Sport tim 1:0, Sloboda MG – Kozara 1:1, Modriča – Tekstilac 1:0, Sloga – Sutjeska 1:0, Slavija – Borac 0:2, Rudar Prijedor – Podrinje 3:0. Poredak: Borac 44, Sloga 41, Rudar Prijedor 31, Kozara 22, Željezničar Sport tim 21, Podrinje 20, Modriča 19, Slavija 19, Sutjeska 17, Drina 17, Sloboda 17, Tekstilac 14.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!