Hronika

Filipović: Napao me advokat Čizmović

BANJALUKA – Meliha Filipović, advokatica iz Banjaluke, tvrdi da ju je u utorak tokom uviđaja napao Jovan S. Čizmović, banjalučki advokat i počasni predsjednik Advokatske komore Republike Srpske.

Filipović je ispričala da se sve dogodilo pred očima službenih lica Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove tokom uviđaja u banjalučkoj Ulici Nikole Tesle.

Loading...

“Uviđaju u kojem se provodio postupak prestanka državne svojine na parceli prisustvovali su službenici RUGIP-a, Pravobranilaštva, te geometar. U jednom trenutku Čizmović je počeo razgovarati s geometrom, a ja sam mu rekla da to ne može raditi, jer je stranka u postupku. Tada me Čizmović ošamario tako jako da sam mislila da sam ostala bez pola lica”, ispričala je Meliha Filipović.

Dodala je kako je tokom rasprave u prostorijama RUGIP-a bio prisutan i portir.

“Reakcija RUGIP-a bila je da tokom rasprave u službenim prostorijama bude prisutan portir, što je i učinjeno. Na kraju me isti portir i ispratio do auta”, prisjetila se Filipović.

Potvrdila je da će protiv Čizmovića podnijeti krivičnu prijavu, ali i privatnu tužbu.

Banjalučki advokat Jovan S. Čizmović je novinarima naveo kako se nije radilo o šamaru.

“Kada bih rekao šta je ona meni sve govorila… To nije bio šamar, to je bio dodir po obrazu”, izjavio je za “Blic” Čizmović.

(SrpskaInfo)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!