Hronika

Pred policajce pao tvor, a zatim i Sumonja

BANJALUKA – Banjalučanin Vladimir Sumonja (29) prijetio je policajcima koji su došli u njegovu vikendicu u kojoj je pronađena droga, rekavši im da neće proći lako i da će ga upamtiti, nakog čega se okliznuo i pao pred policajce.

Loading...

Kako je ispričao u banjalučkom Okružnom sudu policajac Dragan Jerković, svjedok Tužilaštva, nekoliko minuta prije toga jedno lice je provirilo kroz prozor u namjeri da baci kesu, a tada je s krova vikendice skočio tvor.

Sumonja je optužen za šverc narkotika od januara do 9. novembra 2018. godine, a u ovom slučaju sudi se i Luki Tomaševiću (26).

Svjedok je ispričao da im je šef smjene javio da su građani prijavili da se u vikendici u Ulici Franca Šuberta nalaze dva sumnjiva lica, što su otišli i provjeriti. “Kada smo stigli, više puta smo kucali na vrata i govorili da je policija i da otvore. Niko nije otvarao, a začula se galama: ‘popadaćemo’, ‘ne gine nam zatvor’, ‘bacaj u sudoper i toalet, puštaj vodu'”, kazao je policajac Jerković.

Prema njegovim riječima, nakon što je provalio vrata, ušli su unutra, a u vikendici je sve bilo razmazano od vode i bijelog od praha.

Jedan od osumnjičenih za kojeg su kasnije utvrdili da je Luka  Tomašević digao je ruke i uhapšen je odmah, dok se drugi (Sumonja) pojavio nakon kraćeg vremena na stepenicama prijeteći da “neće proći lako”, a potom je pao pred policajce.

Tu priču potvrdio je policajac Davor Borojević, koji je takođe bio svjedok, a koji je rekao da je tvor pao pred njega, ali da nije vidio odakle i kako se tu našao.

Tomislava Dragoljević, vještak hemijsko-biološke struke, kazala je da je vještačenjem materije za koju Tužilaštvo navodi da je oduzeta od optuženih utvrdila da se radi o indijskoj konoplji, amfetaminu i tabletama ekstazija.

Prema optužnici, Sumonja i Tomašević su od njima poznatih osoba kupovali marihuanu, spid i ekstazi i preprodavali, a to su držali u pomenutoj vikendici.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!