Sport

Blažević: Ja bih pokušao da zadržim Ognjena Vranješa

Ja bih probao da zadržim Ognjena Vranješa, ne bih postupio kao sadašnji selektor BiH, Robert Prosinečki – izjavio je hrvatski trener, Miroslav Ćiro Blažević. U intervjuu za Klix.ba, slavni trener je rekao da bi prvo razgovarao sa Vranješom.

Loading...

“Znam sve pojedinosti, ali ne bih se puno u to upuštao. Ja bih tu drugačije reagovao. Današnja mladost je sklona tome da napravi neke greške, a da nije ni svjesna njih. Međutim, bilo je to vrlo nezgodno i osjetljivo za naše podneblje i vjerovatno to ne bi moglo proći kroz pedagoški način, jer bi publika negodovala”, smatra Blažević.

“Trener svih trenera” kaže da bi u svakom slučaju postupio drugačije od Prosinečkog.

“Probao bih da ga zadržim, ali da on napravi jednu reakciju i da kaže ‘bio sam budala, mlad’ i slično. E, to se očekivalo i onda bi bilo sve lakše. Najprije bih s njim obavio razgovor, ali vjerovatno je Prosinečki to i pokušao, a nije prošlo. Na kraju mogu reći, koga nema, bez njega se može”, kazao je Ćiro.

Selektor bh. reprezentacije, Robert Prosinečki, je odlučio da u selekciju više ne poziva fudbalera iz Banjaluke. Pretpostavlja se da je “kap koja je prelila čašu” bila Vranješova afera sa Jelenom Karleušom.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!