Sport

Melje sve pred sobom u ringu: Veljko Ražnatović bolji od Francuza FOTO

Veljko Ražnatović (22) nastavio je perfektan niz otkako je uplivao u profesionalni boks.

Pred više od pet hiljada vatrenih navijača u jagodinskoj hali Jassa na šestom trijumfu u isto toliko mečeva već sada najboljem srpskom borcu u kruzer kategoriji čestitao je daleko iskusniji Francuz Isosa Mondo (39)!

Thumbnail

Kod Srbina, kako sam priznaje, ostaje blagi žal što meč nije završio nokautom (pobjeda na poene 60:54), ali već 31. maja u hali “Ranko Žeravica” u Beogradu imaće novu šansu.

“Nikada ne mogu da budem potpuno zadovoljan kada protivnik izađe iz ringa na nogama, ali biće novih prilika za nokaute. Nadam se da ću već u svom sedmom meču zabilježiti i četvrti nokaut”, u dahu je rekao Ražnatović na putu od ringa ka svlačionici.

Thumbnail

Što se tiče samog meča i daleko iskusnijeg rivala, kome je nanio 18. poraz u 25. ulasku u ring, Veljko kaže:

“Bio je izuzetan, tvrd, ali mu nisam dozvolio da napada mnogo – držao sam distancu. Pogodio sam ga nekoliko puta i mislio sam da će ti udarci da ga ‘završe’, ali je ipak ostao na nogama svih šest rundi. Možda je trebalo više da ga nagazim na kraju, ali sam smatrao da je bolje da ne rizikujem. Meč je već tada bio dobijen – bio sam bolji u svih šest rundi. Imao sam apsolutnu dominaciju, nijednog trenutka se nisam osjetio ugroženim!”, kaže Veljko.

Thumbnail

Veljkov meč uživo su posmatrali ministri Ivica Dačić, Vanja Udovičić i Aleksandar Antić, a domaćin spektakla bio je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

Svi u dupke punoj hali Jassa nisu žalili glas i dlanove kako bi podržali Veljka protiv daleko iskusnijeg Francuza. Od samog starta i intoniranja himne “Bože pravde” navijali su iz sve snage. Veljko ih je na kraju sve pozdravio, a onda otišao do svoje djevojke Bogdane, koja ga je podržavala sa uzdignutim palcem i osmjesima iz prvog reda pored ringa gotovo cijeli meč.

Thumbnail

“Ona je moja najveća snaga, najveća podrška. Kao i ja, stalno bi da nokautiram protivnika, ali Mondo mi se izvukao. Biće prilike da joj ispunim želju”, kroz smijeh priča Veljko.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!