Politika

Poslanici o prijedlogu Zakona o igrama na sreću

Narodna skupština Republike Srpske trebalo bi danas da razmatra po hitnom postupku prijedloge zakona o igrama na sreću, o izmjenama Zakona o obnovljivim izvorima energije i efikasnoj kogeneraciji, te o izmjenama i dopuni Zakona o visokom obrazovanju.

Loading...

Treća redovna sjednica parlamenta Srpske biće nastavljena danas raspravom o Prijedlogu programa rada Narodne skupštine Republike Srpske za ovu godinu, najavljeno je iz Narodne skupštine Republike Srpske. 

Na dnevnom redu su i prijedlozi zakona o gradu Gradiška, te o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske. 

Biće razmatrani nacrti zakona o likvidacionom postupku, o izmjenama Zakona o lokalnoj samoupravi, o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit, o izmjenama i dopunama Zakona o društvima za osiguranje, o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu, te o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalnim kasama. 

Parlament Srpske razmatraće specijalni izvještaj institucije Ombudsmana za ljudska prava BiH o stanju u oblasti migracija u BiH. 

Pred poslanicima će biti i informacija o obavezama koje za BiH i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja EU sa pregledom mjera i aktivnosti realizovanih tokom 2018. godine, te o ostvarenim rezultatima u približavanju propisa Republike Srpske propisima EU. 

Nastavak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!