Društvo

Lukač pohvalio policajce koji su spasili dva djeteta na Dobrinji

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač pohvalio je sedmoricu pripadnika Policijske stanice Istočna Ilidža koji su hrabrim i nesebičnim podvigom spasili živote dva djeteta, te ugasili požar i tako ponovo pokazali humanu stranu policijskog posla, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Lukač je pohvalio policajce Dobru Skakavca, Mirzu Kahrovića, Radomira Cerovinu, Bojana Šilja, Miodraga Boškovića, Nikolu Simanića i Denisa Koldžića.

Loading...

Policajci Dobro Skakavac i Mirza Kahrović su u ponedeljak, 11. marta, brzom intervencijom u naselju Dobrinja, iz stana u potkrovlju petospratne zgrade kojeg je zahvatio požar, izvukli dječake od sedam i devet godina koji su bili u životnoj opasnosti.

Za to vrijeme ostali policajci su lokalizovali požar, te na taj način spriječili dalje širenje vatre do dolaska pripadnika Terenske vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo.

– Na ovaj način policijski službenici MUP-a Republike Srpske su još jednom pokazali da su spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge i zato zaslužuju svaku pohvalu – navodi se u saopštenju.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!