Društvo

Urbanistički plan: Gradski arhitekta Rašković pokreće dijalog sa građanima

Gradski arhitekta Ivan Rašković organizovaće tokom vikenda „Aktuelni razgovor“ sa stanovnicima Lauša i Priječana, u okviru predstojeće serije dijaloga sa našim sugrađanima u kojim će zatražiti njihovo mišljenje i sugestije u vezi s izgledom budućeg Urbanističkog plana Banje Luke.

Za početak, gradski arhitekta razgovaraće se stanovnicima Lauša, a „Aktuelni čas“, kojem se mogu pridružiti svi zainteresovani sugrađani, biće organizovan u subotu, 17. novembra, u sali Mjesne zajednice Lauš, sa početkom u 18.00 časova. Dan kasnije, u nedjelju, 18. novembra, Rašković će razgovarati sa stanovnicima Priječana. Ovaj dijalog biće organizovan u sali mjesne zajednice Priječani, takođe, sa početkom u 18.00 časova.

Ovim će početi serija razgovora sa Banjalučanima, u okviru koje će biti zatraženo njihovo mišljenje, sugestije i prijedlozi u vezi s budućim urbanističkim uređenjem našeg grada, koje će biti definisano Urbanističkim planom. Razgovori će biti organizovani širom grada, a cilj je da se „pokrije“ što veći broj naselja.

Gradskka uprava poziva sve stanovnike da se uključe u ovaj dijalog i daju svoj doprinos budućem izgledu grada.

Grad Banja Luka ponovo je pokrenuo proces izrade Urbanističkog plana, nakon rješenja višegodišnjeg spora između ponuđača na prethodnom tenderu.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!