Hronika

Prevozili drogu vozilima auto-škole i rentakara

BEOGRAD – Policija je u Beogradu uhapsila pet lica, dok se za još jednim traga, zbog postojanja osnova sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe proizvodila i prodavala drogu.

Sumnja sa da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa licem čiji su inicijali M.F, u dužem periodu na području beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste droge – heroin, kokain, amfetamin i marihuanu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

U saopštenju je navedno da su oni, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rentakar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbjeđenja izvjesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima.

Uhapšena su lica iz Beograda čiji su inicijali M.V. /27/, N.DŽ. /25/, N.I. /19/, J.I. /39/ i A.M. /20/.

Ova lica uhapšena su zbog postojanja sumnje da su izvršila krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Uhapšenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!