Hronika

Iz firme u Obilićevu ukrao alat vrijednosti 5.000 KM

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je Banjalučanina Ajrudina Vladovića (45) kod koga je pronađen alat pogodan za izvršenje krivičnih djela.

Loading...

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, juče oko 20 časova, tokom obavljanja redovih poslova u naselju Obilićevo, policajci su zapazili sumnjivo muško lice, koje je potom odbacilo ruksak na obližnji parking.

Pregledom ruksaka pronađena su sredstva pogodna za izvršenje krivičnog djela.

“Daljim radom, policijski službenici su utvrdili da se lice sumnjiči da je izvršilo krivično djelo teška krađa 26. februara 2019. godine. Osumnjičeni se tereti da je upotrebom podesnog alata djelovao na ulazna vrata firme u ulici Veljka Mlađenovića, odakle je otuđio alat pričinivši materijalnu štetu u iznosi u iznosi od oko 5.000 KM”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo teška krađa.

Policijski službenici nastavljaju istragu kako bi utvrdili da li se Vladović može dovesti u vezu sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području Banjaluke.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!