Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Pantić proslavio gol kao Ronaldo

Vezni fudbaler Partizana Danilo Pantić objasnio da je gol u pobjedi nad Napretkom (4:0) proslavio kao zvijezda Juventusa Kristijano Ronaldo kako bi mu odao priznanje za “het-trik” u Ligi šampiona protiv Atletika (3:0).

Pantić je u Kruševcu izvanrednim šutem iz slobodnog udarca trasirao put crno-bijelima ka polufinalu Kupa Srbije i proslavio ga u karaterističnom stilu Portugalca.

“To je poštovanje prema Ronaldu, koji je pokazao u utorak veče da je nemoguće moguće kad se dovoljno želi i ujedno svojim primerom dodatno motivisao nas koji se bavimo sportom. Rekao sam svom cimeru Dejanu Georgijeviću, da ako budem postigao gol da ću proslaviti u njegovom stilu kao odraz poštovanja, što sam i uradio”, rekao je Pantić za klupski sajt.

Fudbaler na pozajmici iz Čelsija u Partizanu naglašava da mu taj pogodak mnogo znači, posebno što je prošlo tri mjeseca otkad je posljednji put bio starter i mučenja sa povredom.

“Došao je prvo gol, potom asistencija na kraju i nadam se da smo navijačima priredili užitak u Kruševcu. To je prava slika kako svaki igrač Partizana treba da igra i preuzme svoj deo posla na terenu, a kao posledica toga stiže i rezultat”.

Kruševac će pamtiti i španski štoper Mark Valijente zbog prvenca u crno-bijelom dresu.

“Presrećan sam, posebno što mislim da i mi defanzivci možemo da pomognemo napadačima i na ovaj nacin tokom utakmice. Dobro smo pripremili utakmicu i bili svjesni važnosti, da se igra na ispadanje, a ne za bodove. Veoma je bitna bila za nas i u mentalnom smislu posle dva poraza, gdje smo praktično ni iz čega rasuli bodove, pa je bilo važno da se vratimo u dinamiku sa početka proljećnog dijela sezone”, navodi Valijente.

Defanzivac, koji je ponikao u Barseloninoj čuvenoj La Masiji, priznaje da je bio iznenađen odlaskom trenera Zorana Mirkovića.

“Ne samo ja već i čitav tim je bio iznenađen. Odličan je trener i čovjek sa kojim smo se svi slagali. Ipak, odluka je njegova, mi smo tu da je ispoštujemo, a takve stvari se dešavaju u fudbalu”, zaključio je Valijente.

Partizan naredni meč igra protiv subotičkog Spartaka u subotu od 15 sati u Humskoj.

https://youtu.be/GIZQT5y7AQw

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button