Politika

“Pravda za Davida” pojedinim medijima: Bolje se informišite, peticija uopšte ne sadrži JMBG

Saopštenje u grupi “Pravda za Davida” koje je objavila Daniela Ratešić Došen prenosimo u cjelini:

RTRS i ATV, kao i novinska agencija SRNA, od koje preuzimaju informaciju, trebali bi malo bolje da se informišu o sadržaju koji objavljuju. Peticija koju građani potpisuju uopšte ne sadrži JMBG, propratni tekst peticije je javan i svako od potpisnika je veoma dobro upućen u samu svrhu davanja svog potpisa i podataka koji stoje na peticiji.

Ti podaci se ne mogu iskorisiti ni za šta drugo osim kao dokaz podrške građana pravnoj borbi i aktivnostima grupe “Pravda za Davida”.

“Ljudi” koji su navodno podnijeli žalbe MUP-u , zna se ko su i sa kojim ciljem su to uradili i to je samo još jedna njihova manipulacija sa kojom žele da rad grupe predstave onakvim kakav nije i da unesu nemir među građane.

Ljudi u pravom smislu te riječi, su dobro informisani o svemu , jer naravno ne slušaju medije koji serviraju laži za doručak, ručak i večeru i vrše sistemsko ispiranje mozga.

Ove dve medijske kuće, zajedno sa novinskom agencijom SRNA, od prvog dana nisu objavili niti jednu informaciju koja bi pomogla u rasvjetljavanju ovog zločina , osim kada dobiju “kvazi ” informacije o navodnim krivičnim prijavama (a pri tome istrazivačko novinarstvo je za njih misaona imenica, pa se nisu ni raspitali da li postoji zakonska osnova za te prijave) ili ovakva polu informacija koju su danas objavili , a uz čiji tekst su priložili formular peticije na kojem se vidi da ne postoji rubrika JMBG.

Tačno je, da smo zbog nedovoljne informisanosti prvobitno bili postavili formular sa rubirikom JMBG, koji je poslije sat vremena skinut, jer su nam pravnici javili da ne može biti taj podatak na peticiji. Nakon toga smo objavili ispravan formular, obavjestili građane, a uz formular i propratni tekst koji informiše građane o svrsi prikupljanja potpisa.

Ovi mediji prije objavljivanja svojih poluistina ili neistina, nikada se nisu udostojili kontaktirati drugu stranu i ispitati istinitost onoga što iznose u javnost, što jasno govori o tome ko su i šta su.

Daniela Ratešić Došen – Pravda za Davida

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!