Banjaluka

Poziv kreativcima: Izradite viber stikere sa motivima Banje Luke i zaradite 1.000 KM

U susret manifestaciji „Proljeće u Banjaluci“, Grad Banja Luka poziva sve zainteresovane kreativce sa područja Banje Luke da putem jedinstvenog dizajnerskog rješenja predstave svoj grad u formi Viber stikera.

Loading...

Dizajnersko rješenje treba da bude inspirisano Banjom Lukom, njenim znamenitostima, kulturno-istorijskim nasljeđem, specifičnostima, ličnostima, manifestacijama koje se organizuju u gradu, lokalnim izrazima ili rečenicama (npr. „Nađimo se u Parkiću“).

Jedan stiker se mora odnositi na manifestaciju „Proljeće u Banjaluci“, u okviru koje i organizujemo promociju našeg grada putem Viber stikera.

Vaš dizajn za stikere može se sastojati od skice, vektorskog formata ili slike nastale na osnovu fotografije, ali i sačinjeni od likova, slike ili samo riječi.

Potrebno je kreirati deset stikera, u punoj boji. Dizajn treba poslati u JPG/PNG formatu, uz kraći prateći tekstualni opis.

Nije dozvoljeno koristiti Viber logo, niti bilo koje postojeće Viber stiker karaktere, a zvanična uputstva za izradu stikera od strane kompanije  Viber preuzmite OVDJE.

Dizajn mora biti u potpunosti originalan i bez previše detalja, jer je potrebno da bude jasan, komunikativan i jednostavan za korišćenje u razmjenjivanju poruka.

Konkurs je otvoren do 5. aprila 2019. godine, a idejna rješenja treba poslati putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

Najbolje dizajnersko rješenje biće nagrađeno sa 1.000 KM, drugo sa 500 i treće sa 300 KM.

Prispejele radove ocijeniće stručna komisija, koju će formirati Gradska uprava, a prispjeli radovi biće vrednovani do 15. aprila.

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banja Luke finansijski će podržati kompanija „Prointer ITSS“.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!