Banjaluka

Tehničkoj školi donirano pet računara

BANJALUKA – Predstavnici banjalučke Gradske razvojne agencije uručili su danas rukovodstvu Tehničke škole u Banjaluci pet računara, koji će učenicima obezbijediti bolje usavršavanje i praktičnu nastavu.

Loading...

Direktor banjalučke Gradske razvojne agencije Mario Milanović rekao je da su sredstva za računare obezbijeđena iz vlastitih sredstava Agencije, te da je ovo samo prva faza saradnje i podrške usavršavanju srednjoškolaca.

“Plan nam je da u što skorije vrijeme nađemo načina da ovoj školi obezbijedimo CNC mašinu, kako bi učenici u toku školovanja mogli steći što više praktičnog znanja”, rekao je Milanović novinarima.

Direktor tehničke škole u Banjaluci Kristina Mrđa rekla je da svako nastojanje afirmisanja znanja i učenja zavrjeđuje pohvalu, ističući da će ova donacija učenicima mnogo značiti za predmete koje će već od sutra početi da izučavaju na novim računarima.

“Ti predmeti su Kompjutersko konstruisanje, Kompjuterska grafika, Modeliranje, kao i drugi srodni predmeti”, rekla je Mrđa.

Mrđa je zahvalila Milanoviću na donaciji, te navela da bi i nabavka CNC mašine značajno doprinijela podizanju kvaliteta nastave u ovoj školi.

“Ova mašina bi značajno doprinijela da naši učenici u toku školovanja steknu kompletno znanje iz svoje struke, kako bi sutra bili maksimalno upotrebljiv kadar na tržištu rada”, rekla je Mrđa.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!