Hronika

Komemoracija povodom smrti Zdravka Krsmanovića u nedjelju

FOČA – Komemorativni skup povodom smrti potpredsjednika Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Zdravka Krsmanovića biće održan sutra u fočanskom Centru za kulturu i informisanje, a sahrana će biti obavljena na groblju Barakovac u Foči.

Loading...

Komemorativni skup povodom smrti Krsmanovića, bivšeg načelnika opštine Foča, biće održan sa početkom u 11.00 časova.

Zdravko Krsmanović, koji je preminuo je u 63.godini na Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu, gdje se nalazio u komi nakon moždanog udara od 22. februara.

Krsmanović će biti sahranjen sutra u 14.00 časova na groblju Barakovac u Foči, a opijelo će biti služeno u 13.00 časova u Hramu Svetog Save.

Zdravko Krsmanović rođen je 10. februara 1957. godine u Foči.

Građevinski fakultet završio je u Sarajevu 1979. godine, nakon čega je bio angažovan na brojnim stručnim pozicijama u lokalnoj upravi, Elektroprivredi BiH i “Hidrogradnji”.

U dva mandata bio je načelnik Foče i u jednom mandatu poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Telegrame saučešća porodici Zdravka Krsmanovića uputili su brojni zvaničnici, među kojima i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, predsjednik Vlade Radovan Višković i načelnik opštine Foča Radisav Mašić.  

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!