Društvo

Britanski ambasador: Optužbe da smo sakrili Davora Dragičevića su nevjerovatne

Britanski ambasador u BiH Metju Fild osvrnuo se u najnovijem blogu na određena dešavanja u proteklom periodu, te je ujedno najavio i na čemu će ambasada na čijem je on čelu raditi u narednom periodu.

– Ne mogu reći da smo odmarali, jer nekada su određene izjave toliko nevjerovatne da na njih morate odgovoriti – Britanska ambasada je organizovala proteste u Banjaluci, a Davora Dragičevića smo sakrili u našoj kancelariji?! Sa ozbiljnije strane, imao sam priliku da se pridružim ljudima iz cijele BiH u opraštanju sa lordom Pedijem Ešdaunom, neumornim i odlučnim prijateljem ove zemlje. Vodeći se njegovim primjerom, pridružio sam se kolegama iz Ambasade u planiranju aktivnosti za godinu koja je pred nama – naveo je Fild.

Navodi da je tema za diskusiju bilo mnogo, poput “kako možemo bolje pomoći BiH da bude stabilna i prosperitetna, te da ispunjava potrebe i težnje svojih građana”.

– Još jednom me je impresionirala odlučnost ove grupe ljudi, većina su i sami građani ove zemlje, da naprave pozitivnu razliku – naveo je u blogu.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!