Hronika

Vlasenica: Pronađeno tijelo Dragana Pečenice

Tijelo Dragana Pečenice /59/ iz Vlasenice, čiji je nestanak policiji prijavljen u srijedu, 13. marta, pronađeno je jutros u mjestu Metlište na području te opštine, rekao je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je rekao da je tijelo pronađeno jutros oko 10.00 časova, prilikom pretrage u kojoj su učestvovali pripadnici ove policijske uprave i više desetina stanovnika Vlasenice.

Loading...

 -Policijski službenici će u prisustvu doktora mrtvozornika izvršiti uviđaj i pregled lica, mjesta i tijela, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – rekao je Bobar.

Iz Foruma za bezbjednost opštine Vlasenica danas je saopšteno da je u potrazi za nestalim sugrađaninom Draganom Pečenicom, koju su koordinisali pripadnici Policijske stanice Vlasenica, učestvovalo 150 stanovnika te opštine, podijeljenih u 11 grupa.

Tijelo nastradalog pronađeno je na šumskom putu u selu Metalište, koje se nalazi u blizini sela Luke, gdje je Pečenica živio i gdje je posljednji put viđen u ponedjeljak, 11. marta.

Porodici nastradalog Pečenice saučešće je izrazio načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

On je rekao da će lokalna zajednica pomoći porodici Pečenica, te zahvalio Vlasenčanima što su se u velikom broju uključili u potragu za nestalim sugrađaninom.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!