Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Đoković: Trudim se da ostanem van politike (VIDEO)

Novak Đoković je pred Masters u Parizu prvi put govorio o zahtjevu Amnesti internešenela da ne igra egzibicioni meč protiv Rafaela Nadala u Džedi.

Saudijski novinar Džamal Kašogi brutalno je ubijen u saudijskoj ambasadi u Istanbulu zbog čega se poziva na bojkot svih dešavanja u Saudijskoj Arabiji.

-Trudim se da ostanem van politike. Ne volim da se miješam u bilo kakve političke rasprave. Nesrećno je to što smo Rafa i ja odjednom upleteni u ovo. Svjestan sam svega što se dešava i naravno da je to jako tužno. Oduvijek se trudim da budem profesionalan i da ispoštujem dogovor koji sklopim. Moramo da dođemo do još informacija o tome šta se sve desilo kako bi mogli da donesemo racionalnu odluku o tome da li je pametno otići tamo, ili nije-izjavio je Đoković.

Masters u Parizu počinje sutra, a Đoković ne brani nijedan bod. Masters u Parizu, koji je Novak osvajao četiri puta u karijeri, igra se za nagradni fond od 4.872.105 evra u dvorani Bersi. Prvi rival će biti pobjednik duela Marko Čekinato – kvalifikant. U slučaju uspjeha na ovom turniru srski teniser može i do prve pozicije na ATP listi.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button