Društvo

Novinari zarobljeni u zgradi Predsjedništva Srbije

Nakon obraćanja predsjednika Srbije Aleksandara Vučić demonstranti su probili zaštitnu ogradu i došli ispred službenog ulaza u Predsjedništvo.

Loading...

Novinarima je rečeno da ostanu u press sali, jer se ne može izaći.

Pristalice opozicije, koje su se okupile u parku ispred Predsjedništva Srbije odakle se predsjednik Aleksandar Vučić obraćao javnosti, probili su zaštitnu ogradu i došli do vrata zgrade Predsjedništva ispred kojih se nalazi kordon policije.

Zaštitna ograda bila je postavljena na oko 70 metara od ulaza u zgradu Predsjedništva. 

Vučićeva konferencija za novinare mogla se pratiti preko razglasa na kamionu iza Predsjedništva, prenosi Radio-televizija Srbije. 

Thumbnail

Među građanima okupljenim u Pionirskom parku su i lideri Savez za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Zoran Lutovac i Vuk Jeremić. 

Obradović je rekao da su tu došli da bi im Vučić objasnio šta se desilo sinoć u RTS-u. 

“On će to najbolje da uradi. Danas smo ovde da izrazimo svoj protest protiv onoga što se desilo u zgradi RTS, kada su pobunjeni građani došli da vrate što je njihovo. RTS je vlasništvo građana”, rekao je Obradović. 

Lider “Dveri” ponovio je da se traži ostavka Vučića. 

Thumbnail

Iz Saveza za Srbiju je najavljeno da će se građanima, poslije konferencije za novinare predsjednika Srbije, obratiti lider Demokratske stranke Zoran Lutovac. 

Lideri Saveza za Srbiju sinoć su, nakon što ih je policija mirno izvela iz zgrade Javnog servisa, pozvali građane da se danas u podne okupe ispred zgrade Predsjedništva.

Thumbnail

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!