Kultura

Povreda glumca otkazala reprize “Doli Bel”

SARAJEVO Prvih pet repriza predstave Abdulaha Sidrana “Sjećaš li se Doli Bel” u “Kamernom teatru 55” u Sarajevu biće otkazano zbog povrede glumca Emira Hadžihafizbegovića.

Naime, on je teže povrijeđen tokom premijerne izvedbe Sidranove predstave u režiji Kokana Mladenovića u petak naveče, zbog čega je nakon predstave hitno hospitalizovan. 

“Zbog uslovnosti njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26. i 27. marta zasad ostaju nepromijenjeni”, saopšteno je iz “Kamernog teatra 55”.

Dodali su da će otkazane predstave biti odigrane u aprilu. “Preuzete karte će važiti za ta igranja ili gledaoci mogu zatražiti povrat novca na blagajni ‘Kamernog teatra 55′”, rekli su u ovom teatru.

Gala premijera predstave “Sjećaš li se Doli Bel” ispraćena je višeminutnim aplauzom i ovacijama. Dvanaest sjajnih glumaca donijelo je magiju na scenu “Kamernog teatra 55” i pod rediteljskom palicom Kokana Mladenovića poetski prikazalo realnu i humorističnu stranu Sarajeva šezdesetih godina. 

Da su to uradili maestralno, potvrđuju aplauzi koji su se poslije gotovo svake scene prolamali dvoranom. Premijera je bila izuzetno emotivna, a mnogima je bilo teško zadržati i sakriti suze u očima.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!