Magazin

Ukradete nešto iz ovog hotela i dobijete predsjednički apartman na poklon

Mekani ogrtači, peškiri ili papuče samo su neki od predmeta koji se najčešće kradu u hotelskim sobama širom svijeta.

Loading...

I dok će vam neki hoteli zbog “slučajno pozajmljene” stvari progledati kroz prste i pretvarati se da se ništa nije dogodilo, drugi će vam naplatiti ukradeni predmet.

Upravo zato je mnoge iznenadila promotivna akcija hotela “The Roosevelt New Orleans”, koja poziva svoje goste da slobodno ukradu od njih povodom njihove 125-godišnjice otvaranja.

– Osoba koja pokaže najnečuveniju stvar koju je ukrala iz našeg hotela do 1. jula, dobiće sedam besplatnih noćenja u našem predsjedničkom apartmanu, besplatne privatne večere koje će im kuvati naš čuveni kuvar i odmor u spa-zoni – rekao je generalni menadžer hotela Tod Čembers.

Osoblje se tako nada da će tokom ove neobične akcije dobiti nazad ukradene predmete iz duge prošlosti hotela, a sve što im je do sada stiglo je nešto ukradenih tanjira iz restorana, stare čaše, izbledjeli jelovnici i jedan stolnjak. Predmeti će biti izloženi u lobiju hotela po isteku akcije.

Ukupna vrijednost ove akcije znosi 15 000 dolara.

Izvor: B92

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!