Društvo

Banjaluka: Davidovićeva i Udovičić uručili vrijednu sportsku opremu (FOTO)

Ministar porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović i ministar omladine i sporta Srbije, Vanja Udovičić, uručili su danas vrijednu sportsku opremu OŠ “Đura Јakšić” u Banjaluci i Dječijem domu “Rada Vranješević”, koja se sastoji iz dva gola za rukomet, dvije table sa obručom za koš, mreže za odbojku i 40 lopti.

Davidovićeva je zahvalila Udovičiću za doniranu sportsku opremu, ali i posvećenost promociji sporta u Republici Srpskoj.

Loading...

– Nastavićemo da radimo na popularizaciji i omasovljenju sporta, naročito među djecom, jer oni treba da budu dobar primjer svima – rekla je Davidovićeva.

Ministar omladine i sporta Srbije, Vanja Udovičić, poručio je da mladima treba omogućiti što bolje uslove za bavljenje sportom.

Davidović i Udovičić donirali sportsku opremu (Foto: RTRS)

U  Osnovnoj školi “Đura Јakšić” ministri su se sastali sa rukovodstvom škole kao i sa odbornikom u banjalučkoj Skupštini Darkom Miloševićem, a poslije sastanka Udovičić je rekao da je cilj ovih aktivnosti  da se školama i profesorima fizičkog vaspitanja omoguće što bolji uslovi za rad sa djecom.

On je zahvalio ministru porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Sonji Davidović, na zalaganju da sport približi mladima.

– Naša saradnja je vrlo intenzivna, a želimo da u narednom periodu kroz zajedničke akcije na nacionalnom, ali i na međunarodnom nivou, ojačamo saradnju i napravimo što bolje projekte – rekao je Udovičić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!