Politika

Banjaluka.net: Stanivuković nije predao peticiju protiv poskupljenja vode

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković nikada nije predao peticiju protiv poskupljenja vode u Banjaluci, iako je 6. februara ove godine izveo performans ispred Gradske uprave tvrdeći da predaje peticiju sa navodnim potpisima 3.000 Banjalučana, saznaje Banjaluka.net.

– Takva peticija nikada nije predana nadležnim gradskim službama – kratko su rekli u Skupštini grada.

Stanivuković je, podsjetimo, 6. februara, u vrijeme kad je Skupština grada raspravljala o predloženoj korekciji cijene vode, došao ispred Gradske uprave i uslikao se ispred TV kamera sa papirima u ruci, za koje je tvrdio da su potpisi Banjalučana koji se protive poskupljenju.

U izjavi okupljenim novinarima, Stanivuković, međutim, nije mogao da odgovori ni na pitanje o tome kolika je trenutna cijene vode.

Prema zvaničnim podacima skupštinske službe, tokom rasprave o predloženom poskupljenju, odbornik Stanivukovićevog PDP-a i njegov bliski saradnik Јovo Savanović nije podnio amandmane na ovu tačku dnevnog reda, tako da ni u tom slučaju nije iskorištena poslovnička mogućnost da se reaguje na prijedlog Vodovoda.

Izvor: Banjaluka.net

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!