Magazin

Poznata glumica “pala” na šarm predsjedničkog kandidata

Američka glumica Rosario Doson (39) potvrdila je nagađanja o tome da je u vezi sa američkim demokratskim senatorom i predsjedničkim kandidatom Korijem Bukerom, opisavši ga kao “predivno ljudsko biće” kome se veoma divi.

Loading...

Na pitanje novinara kako se razvija veza s Bukerom, Doson je odgovorila: “Za sada predivno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo… a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovjekom koji je vrlo drag i pažljiv.”

Doson je američka glumica portorikanskog i afro-kubanskog porekla. Suosnivačica je hispanofone organizacije “Voto Latino”. 

Pažnju je privukla kao tinejdžerka nastupom u kontroverznom filmu “Kids”, nakon čega je uslijedio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blokbastera. Među njima su hitovi poput filma “Men in Black II” i “Rent”. 

Njujork post je u januaru pisao o tome da se glumica i bivši gradonačelnik Njuarka (Nju Džersi) viđaju od decembra 2018. godine. 

Američki demokratski senator iz Nju Džersija Kori Buker (49), početkom februara je najavio da će biti jedan od kandidata u predsjedničkoj trci 2020. 

Buker je odrastao u Nju Džersiju, pohađao je univerzitete Stenford i Jejl, a bio je i dobitnik Rods stipendije prije nego što se vratio u Džersi. 

Godine 2006. postao je gradonačelnik Njuarka, najvećeg grada u Nju Džersiju, a prije sedam godina postao je senator.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!